off

Rugaciunile de seara

Rugaciunile incepatoare:

In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.
Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie!
Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie!
Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie!


Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre.


Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi!
Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi !
Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi !
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.


Preasfanta Treime, miluieste-ne pe noi. Doamne, curateste pacatele noastre. Stapane, iarta faradelegile noastre. Sfinte, cerceteaza si vindeca neputintele noastre, pentru numele Tau.


Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste.
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

 

Tatal nostru, Care esti in ceruri, sfinteasca-Se numele Tau, vie imparatia Ta, fie voia Ta, precum in cer si pe pamant. Painea noastra cea spre fiinta, da ne-o noua astazi, si ne iarta noua gresalele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau.

Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, ale Sfintilor Parintilor nostri si ale tuturor Sfintilor, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi. Amin.

Miluieste-ne pe noi, Doamne, miluieste-ne pe noi, ca, nepricepandu-ne de nici un raspuns, aceasta rugaciune aducem Tie, ca unui Stapan, noi pacatosii robii Tai, miluieste-ne pe noi.

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh
Doamne, miluieste-ne pe noi, ca intru Tine am nadajduit, nu Te mania pe noi foarte, nici pomeni faradelegile noastre, ci cauta si acum ca un milostiv si ne izbaveste pe noi de vrajmasii nostri, ca Tu esti Dumnezeul nostru si noi suntem poporul Tau, toti lucrul mainilor Tale si numele Tau chemam. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Usa milostivirii deschide-o noua binecuvantata Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, ca sa nu pierim cei ce nadajduim in tine, ci sa ne mantuim prin tine din nevoi, ca tu esti mantuirea neamului crestinesc.
Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste,
Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste,
Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste.

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

·  Rugaciunea intaia a Sfantului Macarie cel Mare catre Dumnezeu Tatal :


Dumnezeule vesnice si Imparate a toata faptura, Cel ce m-ai invrednicit a ajunge pana in acest ceas, iarta-mi pacatele ce am facut in aceasta zi : cu lucrul, cu cuvantul, cu gandirea, si curateste, Doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Si-mi da, Doamne, in aceasta noapte, a trece somnul in pace, ca sculandu-ma din ticalosul meu asternut, bine sa plac Preasfantului Tau nume, in toate zilele vietii mele, si-mi ajuta cu Harul Tau sa calc pe vrajmasii cei ce se lupta cu mine, pe cei trupesti si pe cei fara de trup. Izbaveste-ma Doamne de gandurile cele desarte, care ma intineaza si de poftele cele rele, ca a Ta este Imparatia, Puterea si Slava, a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

 

·  Rugaciunea a doua a Sfantului Antioh catre Domnul nostru Iisus Hristos :


Atoatetiitorule Cuvinte al Tatalui, Insuti fiind desavarsit, Iisuse Hristoase, pentru multa milostivirea Ta, nu Te deslipi niciodata de mine, robul Tau, ci odihneste-Te in mine pururea, Iisuse. Cela ce esti Pastor bun oilor Tale, nu ma da ispitei sarpelui, nici nu ma lasa in pofta satanei, ca samanta putrejunii este in mine. Tu, Doamne Dumnezeule, Celui ce ne inchinam, Imparate Sfinte Iisuse Hristoase, dormind eu, ma pazeste cu lumina cea neintunecata, cu Duhul Tau cel Sfant, cu Care ai sfintit pe ucenicii Tai. Da-mi Doamne si mie, nevrednicului robului Tau, mantuirea Ta in asternutul meu. Lumineaza mintea mea cu lumina intelegerii Sfintei Evangheliei Tale, sufletul meu cu dragostea Crucii Tale, inima mea cu curatia cuvintelor Tale, trupul meu cu Patima Ta cea nebiruita, cugetul meu cu smerenia Ta il pazeste, si ma ridica in vreme cuvioasa spre a Ta slavire, ca preaslavit esti cu Cel fara de inceput al Tau Parinte si cu Prea Sfantul Duh, in veci. Amin.

 

·  Rugaciunea a treia catre Sfantul Duh :


Doamne Imparate Ceresc, Mangaietorule, Duhule adevarate, milostiveste-Te spre mine pacatosul robul Tau si ma miluieste si-mi iarta mie nevrednicului toate cate am gresit Tie astazi ca un om si nu numai ca un om, ci si mai rau decat dobitocul. Pacatele mele cele de voie si cele fara de voie, cele stiute si cele nestiute, care sunt din tinerete si din obiceiul cel rau si care sunt din voia cea sloboda si din lene : ori de m-am jurat cu numele Tau, ori de L-am hulit in gandul meu, sau pe cineva am ocarat, sau am clevetit pe cineva in mania mea, sau am scarbit, sau de ceva m-am maniat, sau am mintit, sau fara de vreme am dormit, sau vreun sarac a venit la mine si nu l-am socotit, sau pe fratele meu l-am scarbit, sau m-am sfadit, sau pe cineva am osandit, sau m-am marit, sau m-am trufit, sau stand la rugaciune mintea mea s-a ingrijit de vicleniile acestei lumi, sau razvratire am cugetat, sau prea m-am saturat, sau m-am imbatat, sau nebuneste am ras, sau ceva rau am cugetat, sau frumusete straina am vazut si cu dansa mi-am ranit inima, sau ce nu se cade am grait, sau de pacatul fratelui meu am ras, iar pacatele mele sunt nenumarate, sau de rugaciune n-am ingrijit, sau altceva rau am facut si nu-mi aduc aminte; ca acestea toate si mai mari decat acestea am facut.
Miluieste-ma, Stapane si Facatorul meu pe mine lenesul si nevrednicul robul Tau, si ma usureaza, si ma slobozeste si ma iarta, ca un bun si de oameni iubitor. Ca in pace sa ma culc si sa dorm eu pacatosul, necuratul si ticalosul si sa ma inchin, sa cant si sa preaslavesc Preacinstitul numele Tau, impreuna cu al Tatalui si cu al Unuia-Nascut Fiului Lui, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

 

·  Rugaciunea a patra :


Doamne Dumnezeul nostru, orice am gresit in aceasta zi : cu cuvantul, cu gandul, si cu lucrul, ca un bun si iubitor de oameni, iarta-mi. Somn cu pace si fara scarba daruieste-mi. Pe ingerul Tau cel aparator il trimite sa ma acopere si sa ma pazeasca de tot raul; ca Tu esti pazitorul sufletelor si trupurilor noastre si Tie slava inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

 

·  Rugaciunea a cincea :


Doamne, Dumnezeul nostru, in Care am crezut si al Carui nume mai mult decat tot numele Il chemam, da-ne noua iertare sufletului si trupului, celor ce mergem spre somn, pazeste-ne de toata nalucirea si fara intunecata dulceata. Potoleste pornirea poftelor, stinge aprinderea zburdarii trupesti si ne da in curatie a vietui cu lucrurile si cu cuvintele, ca dobandind viata cu fapte bune, sa nu cadem din binele Tau cel fagaduit, ca bine esti cuvantat in veci. Amin.

 

·  Rugaciunea a sasea catre Maica Domnului :


Preacurata si binecuvantata de Dumnezeu Nascatoare Marie, Maica cea buna a Bunului Imparat, varsa mila Fiului Tau si Dumnezeului nostru, spre patimasul meu suflet, si cu rugaciunile tale ma indrepteaza spre fapte bune, ca cealalta vreme a vietii mele, fara prihana sa o trec, si pentru tine Raiul sa dobandesc, Fecioara de Dumnezeu Nascatoare, care esti una Curata si binecuvantata.

 

·  Rugaciunea a saptea catre Sfantul Inger pazitorul vietii :


Ingerul lui Hristos, pazitorul meu cel Sfant si acoperitorul sufletului si al trupului meu, iarta-mi toate cate am gresit in ziua de astazi, si de toata viclenia vrajmasului meu celui potrivnic ma izbaveste, ca sa nu manii cu nici un pacat pe Dumnezeul meu si te roaga pentru mine pacatosul si nevrednicul rob, ca sa ma arati vrednic bunatatii si milei Preasfintei Treimi si Maicii Domnului meu Iisus Hristos si tuturor Sfintilor. Amin.

Aparatoare Doamna, pentru biruinta multumiri, izbavindu-ne din nevoi aducem tie, Nascatoare de Dumnezeu, noi robii tai. Ci ca ceea ce ai stapanire nebiruita, izbaveste-ne din toate nevoile, ca sa strigam tie : Bucura-te, Maica, pururea Fecioara !

Fecioara, care esti pururea slavita, de Dumnezeu Nascatoare, Marie, Maica lui Hristos Dumnezeul nostru, primeste rugaciunile noastre si le du Fiului Tau si Dumnezeului nostru, ca sa mantuiasca si sa lumineze, pentru tine, sufletele noastre.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica a lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
De Dumnezeu Nascatoare Fecioara, nu ma trece cu vederea pe mine pacatosul, celui ce-mi trebuieste al tau ajutor si a ta folosinta, ca spre tine nadajduieste sufletul meu si ma miluieste.

·  Rugaciunea Sfantului Ioanichie :


Nadejdea mea este Tatal, scaparea mea este Fiul, acoperamantul meu este Sfantul Duh, Treime Sfanta, marire Tie !

Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru.Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul ai nascut, pe tine cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu te marim.

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale preacuviosilor Parintilor nostri si ale tuturor Sfintilor Tai, mantuieste-ma pe mine pacatosul.

У нас "Лекарственные средства: 5000 наименований лекарственных препаратов и их форм. Справочник"в армии не такая дисциплина, как у вас.

Да, "Современные лекарственные средства. Новейший справочник"масса Джордж, ответил мой оруженосец, "История мира в 10 1/2 главах"понемногу оправляясь от страха.

Меня никто не заметит, "Поворот к лучшему"как если бы я "Леонардо да Винчи"уже прокрался туда вчера в полночь.

С северной стороны "Сатан: Автобиография, рассказанная Йегуде Бергу, автору книги "Сила каббалы""над прерией внезапно появилось "По ком звонит колокол"несколько совершенно черных колонн их было около "Странники войны. Воспоминания детей писателей. 1941-1944"десяти.

Однако ее не ждало "Йога. Простые асаны, которые сжигают жир, делают сексуальными живот, ягодицы, грудь и талию"разочарование, как Вискарру.

Вами разработана концептуальная сторона, "Ниндзя: Воин тени"и, вероятно, мы близки к выработке методики.

Взор "Пути совершенствования бюджетирования на предприятии"не проникал в подлесок, хотя охотник, преследуя дичь, мог бы пробраться сквозь эти "Пути совершенствования информационной системы бухгалтерского учета ОАО ‘Мелстром’"заросли.

Бронзини затолкали в одну "Пути совершенствования плана и программы аудиторской проверки ООО ‘Союз’"из камер и навесили на дверь замок.

На лицах дона Хуана и пеонов "Пути совершенствования системы учета расчетов с подотчетными лицами организации"отразилось удивление, но охотник нимало "Пути совершенствования учета и управления товарно-материальных запасов на предприятии в Казахстане"не удивился.

Старик говорит мне, чтобы я туда не ходил.

Он знал, что "Пути совершенствования учета производственных запасов"Смит предпочитает иметь дело с телефонами-автоматами, ибо, несмотря на "Пути улучшения использования основных фондов на предприятии"то, что "Работа бухгалтера по расчету заработной платы"они на первый взгляд казались более открытыми, на "Пути совершенствования учета финансовых результатов"самом деле представляли куда меньший интерес для тех, кто захотел бы установить подслушивающую "Работа с документами в подразделениях МВД России"аппаратуру.

Иди, встань с другой стороны и держи глаза открытыми.

Я немедленно покинул комнату, и, стремительно огибая углы, понесся прыжками "песня скачать я служу россии" по лестнице.

Любое новшество, о котором я узнавал, могло иметь прямое отношение "куни видео скачать" к моему стремлению к индивидуальности и познанию смысла существования.

присоединился "картинки на телефон мультяшки" Фишер, отложив книгу.

Впрочем, это не имело "Закон о гражданской обороне" особого значения, потому что оно заговорило еще до того, как голова Зимейстера начала поворачиваться в его сторону.

Я едва нашел ее имя и номер квартиры "скачать бесплатно игру космические рейнджеры" среди кнопок в фойе здания, "скачать игру про ферму" когда пожилая женщина прошла позади меня и отперла дверь.

Старое замшелое бревно, которое "скачать игру на ноутбук стрелялки" несло по течению рядом с берегом, внезапно перестало быть старым замшелым бревном.

Они "Четыре ключа к маркетингу услуг" имеют отношение к теме нашего " " дальнейшего разговора.

Небеса, карты, миллионы " " страниц, лица, сцены, диаграммы.

Впрочем, " " он был не "Прекрасная куртизанка" простым компьютером.

Мерими взмахнул забинтованной рукой.

Только " " учтите, что упражняться по "Правоохранительные органы Петухов" десять часов в сутки "Большая книга сказок" с копьем и мечом "Конек-горбунок" я не согласен.

Взоры "Я и моя хлебопечка" всех были прикованы к ним, но противники смотрели только друг на друга.

Поль "ЕГЭ. Русский язык. Универсальный справочник" услышал, как щелкнул засов.

У вас передо мной преимущество, наконец удалось "Улыбка женщины" ей выговорить, "Написание статей для ов" так как вы знаете мое имя, "Учусь понимать себя. 2 класс. Рабочая тетрадь. ФГОС" а я ваших пока не знаю.

Я могу его "реферати powerpoint" передвинуть, сказал Энгус.

Желтые и зеленые огоньки мерцали "краткое содержание матренин двор солженицына" подобно просоленному бревну, которое кладут в "скачать музыку гуф 2012" камин в особых случаях.

Доброе утро, Шипучка, "Дети и Эти 2. Попугаи с вареньем" сказал я, разглядев "Волшебные сказки Англии" его темное извивающееся тело.

Зажатые между Сциллой и "краткое содержание книги кладовая солнца" Харибдой базальтовые слои вынуждены двигаться, чтобы скомпенсировать возникающую нагрузку.

Тем не менее полевая обедня окончилась без всяких неприятностей мило "Русская наследница" и весело.

Я перезвоню, сказал Смит и повесил трубку.

К "Работа над диссертацией по техническим наукам" коралю примыкало поле, вернее то, что когда-то было полем; теперь, "От первого до последнего слова" запущенное, заброшенное, оно поросло травой и сорняками.

Врачи провели операцию на поврежденной "Фитнес для мозга или Как стать умнее" роговице, но восстановится ли зрение, можно будет "Полуночник Вэйян Двенадцать башен" сказать с определенностью только по прошествии нескольких недель.

Билл все еще "Французский классический детектив" обдумывал свое непреклонное решение, когда в дверь позвонили.

Да, верно, вынуждена была признать тетя Далия.

Я не пришпоривал лошадь я доверился ей.

Все взоры были устремлены на реку и пристально следили за расстоянием между пароходами.

Он всегда брался за это оружие в случае опасности, когда грозило нападение индейцев; луком же он пользовался только на охоте.

Страшные условия ее были таковы, что и сначала все следили за ходом игры с самым напряженным и жадным вниманием.

Но перенесенное Карлосом страдание не "Достоевский Поединок со страстью" могло потускнеть перед еще большим.

Я привык управлять моей лошадью только голосом и коленями и пренебрег уздечкой.

Despre autor

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress